Теореми Колмогорова-Арнольда-Лоренца в задачі обгрунтування працездатності штучних мереж - Павлов, Т.В. (Індуктивне моделювання складних систем, 2013)
В роботі розглянуто серію теорем Колмогорова-Арнольда-Лоренца, з допомогою яких було розв‘язано 13 проблему Гільберта про представлення функцій багатьох змінних. Проаналізовано доцільність використання цих теорем на основі робіт А.Г.Вітушкіна і спільної статті Ф.Джиросі та Т.Поджіо. Окремо розглянуто випадок класу многочленів, за основу взято роботи А.Н. Горбаня.