Концепція використання онтологій для конструювання засобів індуктивного моделювання - Піднебесна, Г.А. (Індуктивне моделювання складних систем, 2013)
В роботі розглядається онтологічний підхід до структурування знань при конструюванні засобів індуктивного моделювання.