Нові знахідки епохи бронзи на Буковині - Ільків, М.В. (Археологія і давня історія України, 2010)
У статті поданий новий матеріал епохи бронзи, виявлений в результаті досліджень, проведених співробітниками Чернівецької філії ДП «ОАСУ» на Буковині.