Нові поховальні пам’ятки доби середньої бронзи на Волині - Самолюк, В.О. (Археологія і давня історія України, 2010)
Стаття присвячена виявленим поховальним пам’яткам городоцько-здовбицької культури епохи середньої бронзи на Волині, що були відкритті та дослідженні за останніх п’ять років. Подано детальний опис пам’яток виявленого супутнього інвентаря. Значна частина матеріалів публікується вперше.