Провінційно-римські культурні впливи та їх роль в етнічній історії Волино-Подільського пограниччя - Онищук, Я.І. (Археологія і давня історія України, 2010)
У статті подана інформація про провінційно-римський культурний вплив на населення яке проживало на території Волино-Подільського пограниччя.