Археологічні дослідження Скалатського замку у 2008 році - Строцень, Л.Д. (Археологія і давня історія України, 2010)
Стаття знайомить з результатами розкопок Скалатського замку, які проводились ДП ОАСУ «Подільська археологія» у 2008 році. Під час досліджень виявлено залишки господарських приміщень, житлової будівлі, палацу XVII —XVIII ст.