Захист інформації в корпоративних USB-флеш накопичувачах для хмарних обчислень - Корольов, В.Ю. (Математичні машини і системи, 2012)
Розглянута проблема комп'ютерної безпеки використання флеш накопичувачів у складі хмарної архітектури сучасних організацій. Побудовано схему інформаційних потоків DFD з границями довіри взаємодії накопичувача з корпоративною мережею та проведено оцінку комп'ютерної безпеки за методиками STRIDE і DREAD.