Дослідження функцій ураження об'єктів різних класів для задач цілерозподілу - Комарова, Л.О.; Невольніченко, А.І. (Математичні машини і системи, 2012)
У статті представлені результати функціонального аналізу залежностей «бойовий ефект - витрати засобів» для об'єктів вогневого ураження різних класів і рекомендації щодо їх використання для формалізації типової задачі оптимального цілерозподілу та її вирішення в АСУ військами (силами).