Розв'язання задачі перетину m опуклих многогранників - Терещенко, В.М. (Математичні машини і системи, 2013)
У статті запропоновано модифікацію алгоритму GJK для знаходження спільної точки двох опуклих многогранників. Знаючи цю точку та використовуючи теорему двоїстості, можна знаходити область перетину двох політопів. Розглядаючи політопи попарно, можна знайти область перетину політопів. Розроблена паралельна програмна реалізація розв'язку проблеми, яка ефективно використовує ресурси сучасних багатопроцесорних систем.