Поселення Нижній Рогачик - Спіцина, Л.А. (Археологія і давня історія України, 2010)
Статтю присвячено публікації матеріалів поселення Нижній Рогачик, яке посідає поважне місце у етнокультурних побудовах енеолітичної доби.