Вітчизняний ключ для автентифікації користувачів, опис, аналіз та пропозиції щодо використання - Корольов, В.Ю.; Поліновський, В.В. (Математичні машини і системи, 2013)
Представлено вітчизняний ключ для автентифікації користувачів, опис, аналіз та пропозиції щодо використання засобу автентифікації користувачів інформаційних систем на базі українського ключа-автентифікатора (УАК). Запропоновано нову таймерну систему передачі інформації з обмеженим доступом з прихованим каналом автентифікації відправника.