Методи інтерпретації сільськогосподарських матеріалів - Горбаненко, С.А. (Археологія і давня історія України, 2011)
Стаття є узагальненням наукового доробку щодо оцінки та інтерпретацій матеріалів з сільського господарства, доступних з археологічних джерел. Науковому загалу пропонуються методи та способи інтерпретації означеного матеріалу — як окремо взятих його частин, так і співставлення характерних фактів, неодноразово апробованих автором.