Технология интеграции средств защиты сетевого периметра - Алишов, Н.И.; Марченко, В.А. (Математичні машини і системи, 2006)
У статті розглядається новий підхід в технології інтеграції захисту мережевого периметра інформаційної системи. Подається формалізація технології організації захисту мережевого периметра і дається її короткий опис. Описуються результати експериментального моделювання запропонованої технології в середовищі дискретного моделювання OMNET++.