Виявлення залежностей даних - Пшеничний, О.Ю. (Математичні машини і системи, 2012)
У статті описується розроблений алгоритм пошуку залежностей у підмножинах об’єктів досліджуваного набору даних. Даний алгоритм дозволяє ефективно виявляти асоціативні залежності за заданими критеріями якості. Застосування розробленого методу виявлення залежностей в даних можливе в багатьох предметних галузях та дозволяє виявити нові закономірності в даних, що покращує роботу фахівців та якість прийнятих ними рішень.