Дослідження впливу навмисних завад на пропускну спроможність засобів радіозв'язку з технологією MIMO-OFDM - Зайцев, С.В. (Математичні машини і системи, 2012)
У статті проводиться аналіз впливу навмисних завад типу білий гаусівський шум на системи зв’язку з технологією MIMO-OFDM. Отримані нові аналітичні залежності для розрахунку пропускної спроможності засобів радіозв’язку з технологією MIMO-OFDM, що враховують щільності розподілу ймовірностей квадратурних складових завад.