Фінансовий механізм налагодження інноваційно-інвестиційної діяльності в регіонах - Мікловда, В.П.; Попадинець, В.І.; Тупиця, М.М.; Хименко, О.А. (Видавничий дім “Академперіодика”, 2008)
Пропонується простий, надійний і прозорий механізм сталого покращення соціально економічної збалансованості розвитку регіонів (областей, районів, міст тощо). Він припускає впровадження нових ефективних форм інноваційно-інвестиційної співпраці науково інженерної еліти, бізнесових кіл, влади і громадськості регіону з використанням в основному місцевих енергетичних, сировинних, технологічних, матеріально-технічних та кадрових ресурсів.