Онтологічний підхід до конструювання інтерфейсу користувача в системах індуктивного моделювання - Піднебесна, Г.А. (Індуктивне моделювання складних систем, 2014)
В роботі розглядається онтологічний підхід до побудови інтерфейсу користувача при конструюванні засобів індуктивного моделювання, заснованих на знаннях.