Методы нахождения динамических потоков в сетях с обобщeнным законом Кирхгофа - Кирик, Е.Е.; Клименко, В.М.; Остапенко, В.В. (Кибернетика и системный анализ, 2012)
Узагальнений закон Кірхгофа для потоків у мережах моделюється за допомогою системи лінійних нерівностей, яка має структуру відповідного графа. У випадку, коли граф має більше одного циклу, під час розв’язання системи виникають певні ускладнення. Запропоновано метод заміни циклу в графі зіркою.