Асинхронные распределенные вычисления при ограниченном числе копий структурированного программного ресурса - Коваленко, Н.С.; Павлов., П.А; Овсеец, М.И. (Кибернетика и системный анализ, 2012)
Розв’язуються задачі знаходження мінімального загального часу виконання розподілених конкуруючих процесів з обмеженою кількістю копій структурованого програмного ресурсу в умовах необмеженого і обмеженого паралелізму