Метод підвищення достовірності передачі інформації в розподілених програмованих безпровідних системах з турбокодами - Зайцев, С.В. (Математичні машини і системи, 2013)
У статті запропоновано новий метод підвищення достовірності передачі інформації в розподілених програмованих безпровідних системах, сутність якого полягає в застосуванні для підвищення надійності прийняття рішень про декодований біт додаткової інформації, отриманої шляхом кодування жорстких рішень з виходу кожного компонентного декодера турбокоду.