Генерация комбинаторных множеств с заданными свойствами - Гребенник, И.В.; Литвиненко, А.С. (Кибернетика и системный анализ, 2012)
Аналізуються спеціальні класи комбінаторних множин — k-множини. Запропоновано алгоритм генерації k-множин, оснований на використанні єдиного алгоритму для генерації базових комбінаторних множин, розглянуто перспективи його використання для генерації різних базових множин. Оцінено складність наведених алгоритмів, проаналізовано результати обчислювальних експериментів.