Векторные задачи оптимизации с линейными критериями на нечетко заданном комбинаторном множестве альтернатив - Семенова, Н.В.; Колечкина, Л.Н.; Нагорная, А.Н. (Кибернетика и системный анализ, 2011)
Досліджено векторні задачі оптимізації на нечіткій комбінаторній множині перестановок. На основі використання властивостей опуклої оболонки нечіткої комбінаторної множини перестановок розроблено і обґрунтовано модифікації методів багатокритеріального вибору на випадок нечітко заданої допустимої комбінаторної множини. Наведено математичні моделі деяких прикладних задач.