Постоптимальный анализ одной векторной минимаксной комбинаторной задачи - Емеличев, В.А.; Коротков, В.В.; Кузьмин, К.Г. (Кибернетика и системный анализ, 2011)
Розглянуто векторну мінімаксну комбінаторну задачу з критеріями, що забезпечують найбільшу рівномірність параметрів ефективних рішень. Отримано необхідні та достатні умови п’яти відомих типів стійкості задачі до збурень параметрів векторної цільової функції.