О решении одного класса нелинейных балансовых моделей межотраслевого эколого-экономического взаимодействия - Недашковский, Н.А.; Крошка, Т.И. (Кибернетика и системный анализ, 2011)
Проаналізовано нелінійні балансові моделі міжгалузевої еколого-економічної взаємодії та запропоновано нові підходи до їх розв’язання. Обґрунтовано ефективність цих алгоритмів і можливості їх застосування на практиці.