Метод пошуку несправностей у складних електронних приладах з урахуванням зовнішніх факторів - Нікітенко, Є.В. (Математичні машини і системи, 2014)
Розглянуто існуючі методи діагностики та пошуку несправностей у складних електронних пристроях. Запропоновано метод пошуку несправностей у складних електронних пристроях з урахуванням зовнішніх факторів. Розроблений метод дає можливість скоротити час на пошук несправного блока, а також локалізувати зону його пошуку за рахунок урахування зовнішніх факторів.