Управление качеством организационных решений на основе формализованного корпоративного знания. Ч.1. Онтология организационных решений - Ильина, Е.П. (Математичні машини і системи, 2014)
Запропонована система моделей знань щодо корпоративних організаційних рішень. Розвинута формальна модель 6-етапного процесу прийняття рішення. Розроблені моделі продуктної й процесної якості організаційних рішень та механізми їх використання для підвищення ефективності діяльності осіб, що приймають рішення.