Вирішення оптимізаційних задач при обґрунтуванні проектів ППР за методикою DOTMLPF - Кряжич, О.О. (Математичні машини і системи, 2014)
У статті розглянуто можливості застосування вимог стратегічного управління DOTMLPF для перевірки моделей підтримки прийняття рішень з управління підприємством під час надзвичайної ситуації. Запропоновано вирішення оптимізаційних задач для обґрунтування проектів за зазначеними вимогами стратегічного управління. Зроблені висновки відносно практичного використання підходу.