The continuum approach in a grouting model - Demchuk, M.B.; Saiyouri, N. (Математичні машини і системи, 2014)
Отримано значення максимального розміру пори, при якому континуальний підхід все ще можна застосовувати в моделюванні поширення цементу в насиченому піску під час цементації, що не руйнує структуру ґрунту.