Інформаційно-комунікаційні інструменти мережі трансферу технологій вищих навчальних закладів України - Лисенко, В.С.; Єгоров, С.О.; Рудницький, Є.А. (Математичні машини і системи, 2014)
У статті авторами розглядаються інструменти мережі трансферу технологій вищих навчальних закладів та взаємодія суб'єктів трансферу технологій на всіх стадіях просування технологій на ринок. Наводиться приклад організації системи трансферу технологій у вищому навчальному закладі.