Пластмасографічний метод аналізу структур епоксидних композитів - Савчук, П.П. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Наводиться вдосконалена методика аналiзу мiкроструктур епоксидних композитiв. Показано приклади ефективного її застосування та рекомендацiї щодо розвитку цiєї тематики.