Отримання альгінатних мікрокапсул мікроемульсійним методом: вплив параметрів процесу на характеристики мікрокапсул - Давідовіч, І.С.; Калітовська, Г.В.; Антонюк, Н.Г.; Бурбан, А.Ф. (Доповіді НАН України, 2012)
Розроблено та оптимiзовано методику отримання альгiнатних мiкрокапсул мiкроемульсiйним методом. Дослiджено вплив параметрiв процесу, таких, як спiввiдношення полiмер: емульгатор, швидкiсть перемiшування i концентрацiя розчину полiмеру на розмiри та дисперснiсть мiкрокапсул.