Видові особливості фракційного складу білків сироватки крові прісноводних риб заходу Поділля - Бияк, В.Я.; Синюк, Ю.В.; Курант, В.З.; Грубінко, В.В. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Показано видовi особливостi фракцiйного складу бiлкiв сироватки кровi коропа, карася, окуня та щуки. Розглянуто змiну фракцiйного складу бiлкiв сироватки кровi як вiдповiдь органiзму риб на дiю факторiв оточуючого середовища.