Напружено-деформований стан гофрованих циліндричних оболонок в уточненій постановці - Яремченко, C.M. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Дано розв’язання задач про напружений стан гофрованих у поперечному перерiзi цилiндричних оболонок змiнної товщини в уточненiй постановцi з використанням методiв сплайн-колокацiї та дискретної ортогоналiзацiї. Дослiджено вплив частоти гофрування на розподiл полiв перемiщень та напружень.