Питомий електричний опір електродного термоантрациту в компактному стані при температурах 1500–2540 ºС - Лакомський, В.Й.; Міщенко, Д.Д.; Галинич, В.І. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2009)
Отримано експериментальнi данi про питомий електричний опiр компактного електродного термоантрациту при температурах 1500–2540 ºC.