Гібридний алгоритм розв’язування лінійних систем із стрічковими матрицями прямими методами - Хіміч, О.М.; Баранов, А.Ю. (Компьютерная математика, 2013)
Розглядається новий гібридний алгоритм розв’язування систем лінійних алгебраїчних рівнянь із стрічковими симетричними додатно визначеними матрицями на комп’ютерах з графічними прискорювачами. Подано результати апробації алгоритму на багатоядерному комп’ютері з графічними прискорювачами Інпарком.