Квадратичні задачі лексикографічної оптимізації: властивості та розв’язання - Ломага, М.М.; Семенов, В.В. (Компьютерная математика, 2013)
Досліджено деякі властивості векторних лексикографічних задач оптимізації. Встановлені необхідні та достатні умови існування й оптимальності лексикографічних розв’язків. Обгрунтовано зведення початкової задачі до скалярної з функціоналом, що є згорткою часткових критеріїв та описано метод знаходження коефіцієнтів цієї згортки для лексикографічних задач квадратичної оптимізації.