Алгоритм розв’язування задачі про оптимальні призначення методом гілок та меж - Леонова, М.В. (Искусственный интеллект, 2013)
Наведено нову (комбінаторну) модель задачі про призначення. Досліджено особливості використання методу гілок та меж для розв’язування задачі про призначення. Поліпшено оцінку допустимих множин у методі гілок та меж; розроблено алгоритм розв’язування задачі та проілюстровано його на прикладі.