Формування лінгвістичного забезпечення для автоматизованого пошуку і відбору текстів на ресурсах новин та в соціальних мережах - Марченко, О.О.; Марченко-Бабіч, О.М. (Искусственный интеллект, 2013)
У статті розглядаються нові принципи пошуку і відбору текстів когнітивних технологій у мережі Інтернет. Описано компоненти бази знань системи автоматизованого моніторингу. Запропоновано підходи до побудови методів семантичного пошуку текстів з елементами сугестії.