Застосування нечіткого логічного виводу для визначення місцезнаходження нелегальних мігрантів та «гастролерів» в інформаційному забезпеченні ОВС - Маркарян, Г.О. (Искусственный интеллект, 2013)
Проведено системний аналіз задачі обліку відомостей щодо місцезнаходження «гастролерів» та нелегальних мігрантів; формалізовано та структуровано інформаційні потоки у вигляді логічних правил; запропоновано модель нечіткого логічного виводу для класифікації квартир за ступенем ризику; розроблено структуру інформаційно-пошукової системи, базу даних та програмне забезпечення.