Програмна реалізація методу індукції дерева рішень для класифікації політравм: питання обчислюваної складності - Андрущак, І.Є.; Повстяна, Ю.С. (Искусственный интеллект, 2014)
У роботі розроблено та програмно реалізовано метод індукції дерева рішень для задачі класифікації політравм на основі ряду біохімічних показників. Вивчаються питання обчислювальної складності алгоритму. Проект реалізований в середовищі Netbeans на основі Java-класів.