Аналіз невизначеності результатів моделювання процесів емісії парникових газів від виробництва металів у Польщі - Чарковська, Н.В.; Бунь, Р.А. (Искусственный интеллект, 2014)
В статті представлено розроблені математичні моделі процесів емісії парникових газів від металургійної промисловості Польщі. У результаті обчислювальних експериментів отримано оцінки емісій парникових газів на рівні підприємств з виробництва металів, просторові кадастри емісій проілюстровані на цифрових картах. Розроблено програмний інструментарій для оцінювання невизначеностей емісій парникових газів та здійснено їх аналіз.