Про інтерполяцію функції двох змінних в обмеженій області за її значеннями на множині кривих, заданих параметрично - Бабенко, К.Є.; Макаров, В.Л.; Хапко, Р.С.; Хлобистов, В.В. (Доповіді НАН України, 2013)
Розглянуто задачу iнтерполяцiї функцiї двох змiнних в обмеженiй областi за вiдомими значеннями на множинi кривих, якi заданi параметрично. За допомогою теорiї операторного iнтерполювання побудовано операторний полiном, який має вiдповiднi iнтерполяцiйнi властивостi. Наведено приклади чисельних експериментiв.