Болонський процес та його вплив на самореалізацію студента - Рощина, Л.О.; Захаров, О.О. (Наука. Релігія. Суспільство, 2011)
У статті зроблено спробу проаналізувати особливості впровадження Болонської системи навчання в українських реаліях. Доведено, що Болонська система, при всіх її недоліках, може позитивно вплинути на систему освіти в Україні. Ця система враховує індивідуальні особливості кожного студента і надає простір для його творчої самореалізації, усвідомлення свого місця в суспільстві.