Вплив ціннісної системи Римо-католицької церкви на формування соціальної ідентичності в контексті трансформації українського суспільства - Данилюк, О.Я. (Наука. Релігія. Суспільство, 2011)
У статті розглядається функціонування ціннісної системи. Акцентується увага на значенні релігійних цінностей в умовах глобалізації і трансформації. Досліджується вплив ціннісних орієнтацій Римо-католицької церкви на формування соціальної ідентичності в сучасному українському суспільстві.