Концептуальна модель інформаційної системи "Наукові дослідження" НАПН України - Кільченко, А.В. (Системні дослідження та інформаційні технології, 2014)
Представлено принципи побудови концептуальної моделі IC "Наукові дослідження" для автоматизації менеджменту наукових досліджень в НАПН України. Описано результати дослідження щодо формування полів та автоматизації обробки документів в інтегрованому середовищі MS SharePoint, яке проводилося в межах виконання НДР "Науково-методичне забезпечення інформаційної системи планування наукових досліджень в Академії педагогічних наук України на базі мережі Інтернет"