Формування та розвиток відомчої системи освіти МВС періоду існування УРСР - Бригунець, В.О. (Наука. Релігія. Суспільство, 2011)
У статті на основі аналізу наукової літератури, документальних і архівних джерел розглядаються основні аспекти розвитку відомчої системи освіти в УСРР. Значну увагу приділено способам вирішення кадрових проблем органів міліції.