Культура доброчинності як вияв гуманізму: Греко-католицька церква в Другій Речі Посполитій - Гнот, С.І. (Наука. Релігія. Суспільство, 2011)
У статті висвітлено історичні аспекти розвитку Греко-католицької церкви у міжвоєнний період. Акцентовано увагу на доброчинних акціях церкви, що залишилися поза увагою державних структур по відношенню до українського населення.