Діяльність органів державної влади та управління України щодо нормативно-правового та організаційного забезпечення міжнародного співробітництва у боротьбі з кіберзлочинністю - Зозуля, Є.В. (Наука. Релігія. Суспільство, 2011)
У статті розглянуто питання діяльності органів державної влади та управління України щодо нормативно- правового та організаційного забезпечення міжнародного співробітництва протидії злочинності у сфері високих технологій. Проаналізовано формування нормативно-правової бази, особливості державної політики у сфері організаційно-правового забезпечення входження нашої держави у світове інформаційне суспільство, форми міжнародного співробітництва у боротьбі з кіберзлочинністю.