Розвиток взаємовідносин України і Російської Федерації в сфері економіки (1991 – 2009 рр.) - Романуха, О.М. (Наука. Релігія. Суспільство, 2011)
Стаття присвячена проблемі розвитку взаємовідносин України та Російської Федерації у сфері економіки. У ній характеризується стан зовнішньої торгівлі країн, аналізуються особливості інвестиційної політики, виокремлюються проблеми, що заважали налагодженню ефективного співробітництва. Звертається увага на залежність стану економічного співробітництва від розвитку україно-російських відносин в інших сферах.