Онтологічні виміри простору та часу в танці - Авдіянц, Г.М. (Наука. Релігія. Суспільство, 2011)
У статті крізь призму феноменологічної теорії та зв’язку мистецтва танцю із грою розглядаються онтологічні виміри простору та часу в танці. Акцентується увага на танці як спробі знайти в буттєвості піднесено-високий сенс. Індивідуальні прояви у танцювальному мистецтві розглядаються на тлі історичного та метафізичного, перетином яких є національне.